Midtkom - Uniconta vandt på dialog og god kommunikation

Da Midtkom ApS i Viborg skulle vælge et nyt økonomisystem, var god kommunikation envigtig faktor.

Ikke mindst, fordi virksomheden lever af at forbinde A med B på nærmest alle de elektroniske måder, man kan forestille sig.
Fx leverer de radioudstyr til professionelle cykelhold, giver lastbilchauffører adgang til at tale med kollegerne, holder dørmænd i kontakt med bartenderne og skaffer hjælp, når pantmaskinen isupermarkedet går i sort.

midtkom benny jacobsen
Det er virkelig intuitivt og let at gå til:

”Som en mindre virksomhed med mange produkter var en fornuftig pris vigtig.
Men jeg var faktisk endnu mere på udkig efter en løsning, der gav os mulighed for en god dialog og hurtig support,” fortæller administrerende direktør Benny Jacobsen.
”Vi kom fra en WinFinans-løsning, men vores revisor foreslog os at kigge nærmere på Uniconta, og da vi blev præsenteret for systemet på et introduktionskursus, hvor vi selv havde hands-on, var det lige som at komme hjem.
Det er virkelig intuitivt og let at gå til.” Effektiv serienummerstyring.

Midtkom kræver et system, der effektivt håndterer serienumre:
Midtkom opererer med mange tusinde varer og et omfattende lager, der sikrer, at de kan levere med meget kort varsel.
Det kræver et system, der effektivt håndterer serienumre.
Er der fx over en periode udskiftet walkier i måske 50 eller 100 lastvogne hos den samme vognmand, er det vigtigt at kunne identificere det enkelte produkt og bevare overblikket i forbindelse med fx ombytninger eller reklamationer.

Uniconta fungerer virkelig godt sammen med andre programmer:
”Uniconta har de funktioner, der skal til,” forklarer Benny Jacobsen. ”Men endnu bedre var det måske, at de også var parat til at lytte og udvikle dem.
Når vi modtager varer fra vores leverandører, får vi måske 2.000 enheder med fortløbende serienumre.
De skal i princippet indtastes manuelt, men vi tog det op med Uniconta og vores Uniconta forhandler Concept Data i Herning, som lavede et lille tillægsprogram, der sørger for, at vi oprette de mange numre automatisk.
Det sparer virkelig meget tid og viste også, at Uniconta fungerer virkelig godt sammen med andre programmer.” Involvering på højt niveau.

Erik Damgaard selv dukkede op:

Måske var Benny mest imponeret over, at Erik Damgaard selv dukkede op i løbet af processen.
”Faktisk ringede han mig op efter at have fulgt dialogen med supportfunktionen for at spørge ind til problemet. Han
lyttede, vi havde en konstruktiv snak – og han lovede, at de ville kigge på det i de kommende opdateringer. For mig viser
det en vilje til at forstå og adressere selv mindre virksomheders behov. Jeg følte, at jeg blev hørt.”

Midtkom

Næste skridt for Midtkom:

Midtkom har investeret i et komplet økonomisystem med de fleste moduler i Uniconta: Finans, debitor, kreditor, lager,ordre og indkøb. Derudover har Concept Data, ud over det særlige program til serienummerstyring, også integreret
Concept Data’s specialmodul, GLS Interface med den nye webshop.
I dag har Midtkom en selvstændig e-handelsløsning baseret på en anden platform.
På sigt er målet at integrere Uniconta med den eksisterende shop, da Uniconta allerede har taget de indledende skridt til, at de to løsninger kan snakke sammen.
”Vi har valgt ikke at komplicere tingene unødigt ved at sætte for mange skibe i søen samtidig, men det er helt klart på todo listen,” slutter han.

Hent PDF om Midtkom ApS

Læs mere om Midtkom a/s