Takeout - Uniconta understøtter Takeout.dk's vækst

David Kingo Sønderkær, ønskede også at rykke økonomistyringen væk fra deres revisor og ind i virksomheden, så de havde
det fulde overblik hele tiden.

Valget faldt på Concept Data:
”Vi ønskede ikke at flytte hele serverparken med ind i huset.
Da vi i forvejen har en it-platform, der servicerer kunderne i 
skyen på en sikker måde, var det en naturlig vej at gå”, udtaler David.
Takeout.dk gik i gang med at afdække markedet, men havde nogle helt særlige krav til fakturahåndtering,
kommisionsberegning og håndtering af kunder, der samtidig var leverandører.
Krav som bl.a. gjorde, at e-conomic røg fra i 
selekteringsprocessen.
Derudover var det især integrationen mellem økonomisystemet og takeout.dk’s tekniske platform til håndtering af madbestillinger, der var en kritisk succesfaktor.
Det var bl.a. denne faktor, som var udslagsgivende for at valget faldt på Uniconta, hvor Concept Data, der er officiel Uniconta Partner, stod for at løse denne udfordring.

TakeOut on the go

Fra vision til virkelighed:
Visionen for den nye løsning er at skabe et samlet fundament for en All-in-One it-løsning, der udover fakturering og
ordrestyring også understøtter deres logistik-proces, relationer til partnere og restauranter, b-2-b og b-2-c handel,
ordremodtagelse fra egne portaler samt samarbejdspartneres portaler og ordre dispatching direkte til chauffører gennem
en chauffør app.
David kender virksomheden næsten ligeså godt som ejerne på det driftsmæssige område, da han i første omgang sad med chaufførkontakten og dernæst Customer service, før han blev HR og Finance Manager.
”Hos takeout.dk håndterer vi alle led gennem ordre- og logistikprocessen.
Vi leverer apps og hjemmesider til restauranter,

API integration til partnere og samtidig har vi en ”Driverkitt”-app, til logistikdelen af processen, hvor chaufførerne modtager ordrer og har direkte integration til GPS, så de hurtigt og effektivt kan sikre levering til kunderne”, fortællerDavid.
Første fase er nået med integration til Uniconta på faktureringsdelen. Nu arbejder takeout.dk videre på fase 2, hvor visionen er, at Uniconta skal være med til at understøtte hele processen fra bestilling til levering.

David Kingo Sønderkær, ansvarlig for HR og Finance i takeout.dk
Upåklageligt samarbejde:
”Vores samarbejde med Concept Data har fungeret upåklageligt. Vi har selv stor viden om API (integrationsværktøjet til Uniconta) og integrationsudvikling, så det at Concept Data var hurtige til at sætte sig ind i vores problemstillinger og gode til at sparre omkring udnyttelse af standard Uniconta, var virkelig værdifuldt”, udtaler David.

Hvilke fordele oplever takeout.dk med Uniconta?
Uniconta har alle de basale funktioner, man har behov for til effektiv økonomistyring, og samtidig får man ikke en masse med, som man ikke skal bruge.
Nem tilgængelig debitordatabase, der har gjort det hurtigt at få automatiseret og effektiviseret hele fakturaprocessen og afstemning med banken.
David er i stand til hele tiden af få et øjebliksbillede af virksomhedens økonomi, når der er behov for det, og det er en fordel at man kan hente det fra skyen, uanset hvor man er.
Det er vigtigt for Davids rolle og gør ham i stand til hurtigt at 
rapportere videre til ejerne, Thomas og Ulrich Cort Hansen.

Udenfor Danmark:
Takout.dk er udover Danmark, allerede godt i gang i Baltikum og Irland samt har igangværende partnerskabsdialoger i bl.a. England, Norge og Sverige.
”Vi ser et stort potentiale i at vores it-platform er fuldt integreret med Uniconta. Uniconta understøtter 20 sprog og det gør os i stand til at komme med en All-in-on løsning. Vil rigtig gerne fortsætte vores ekspansion ud over landets grænser, hvor vi vil stå stærkt med en komplet global løsning, der både håndterer hele den komplekse struktur bagved takeaway og leveringsdelen samt den bagvedliggende fakturerings – og økonomistyring”, slutter David.

Om takeout.dk
Takeout adskiller sig fra andre portaler indenfor online takeaway-mad, ved at sikre det bedste og største udvalg af premium restauranter, der leverer høj kvalitet og service, hver gang.
Takeout forestår ligeledes hele logistikken og dermed levering af maden lige til døren i hele Storkøbenhavn, og med snarlig lancering i Århus.
Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen vil teamet bag Takeout sikre den bedst mulige service. Det nye Takeout koncept anvender den nyeste teknologi, avancerede funktioner baseret på et enkelt og stilfuldt design, hvor fokus særligt har været på brugervenligheden. Som bruger kan du derfor let og ligetil søge og bestille mad fra alle dine favorit restauranter – til levering på både arbejdspladsen eller hjemme i privaten.
Vores erfarne team vil sørge for at dine bestillinger formidles, tilberedes og leveres til tiden, så det matcher netop dine ønsker og præferencer.

Hent PDF om Takeout løsning

Læs mere om Takeout